Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ με τις εκλογές στην Τζόρτζια... Την «έδωσαν» στον Μπάιντεν αλλά… την παίρνουν πίσω

Με διόρθωση οι Αρχές της Τζόρτζια αναφέρουν πως δεν είναι -ακόμα- νικητής ο Μπάιντεν όπως είχαν ανακοινώσει νωρίτερα. Ποιο θα είναι το τελευ...





Με διόρθωση οι Αρχές της Τζόρτζια αναφέρουν πως δεν είναι -ακόμα- νικητής ο Μπάιντεν όπως είχαν ανακοινώσει νωρίτερα. Ποιο θα είναι το τελευταίο χαρτί του Τραμπ αν τελικά χάσει την συγκεκριμένη Πολιτεία.

Αυτές οι αμερικανικές εκλογές, με μονομάχους τους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, θα μείνουν στην ιστορία, αναμφισβήτητα. Έχουν μετατραπεί σε σίριαλ… για γερά νεύρα και πλέον προστίθεται ακόμη ένα επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Εσωτερικών της Τζόρτζια διόρθωσε ένα δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει νωρίτερα, διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν ακόμη επικυρωθεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου!

Η διαδικασία συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αργότερα. Ο υπουργός Εσωτερικών της Πολιτείας, Μπραντ Ράφενσμπεργκερ, νωρίτερα ανέφερε ότι επικυρώθηκε το αποτέλεσμα και ανακηρύχθηκε νικητής ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, εξασφαλίζοντας έτσι 16 μεγάλους εκλέκτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.