Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι απειλούν Βέλγους πολιτικούς με βιασμό και θάνατο! Επειδή ασκήθηκε κριτική στην επιδότηση των τζαμιών..!!!

Μετά από κριτική στην επιδότηση των τουρκικών τζαμιών από την τουρκική θρησκευτική υπηρεσία, την γνωστή Diyanet Βέλγοι πολιτικοί στο στ...





Μετά από κριτική στην επιδότηση των τουρκικών τζαμιών από την τουρκική θρησκευτική υπηρεσία, την γνωστή Diyanet

Βέλγοι πολιτικοί στο στόχαστρο Τούρκων! Μετά την Zuhal Demir, ο Chris Janssens δέχεται επίσης τουρκικές απειλές θανάτου μετά από κριτική στην επιδότηση των τουρκικών τζαμιών από την τουρκική θρησκευτική υπηρεσία, την γνωστή Diyanet. Ο φλαμανδός βουλευτής ζήτησε να σταματήσει αυτό και υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

«Ένιωσα υποχρεωμένος να υποβάλω επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, η οποία θα το διαβιβάσει στο εισαγγελέα», λέει ο Janssens. "Είναι προφανώς αδύνατο το 2020 να εκφράσουμε γνώμη για την Τουρκία χωρίς να απειληθούμε από αυτήν". Ο Janssens είναι ήδη ο δεύτερος πολιτικός που δέχεται απειλές θανάτου μετά από κριτική στην επιδότηση των τουρκικών τζαμιών από την Diyanet. Η φλαμανδή υπουργός Zuhal Demir (N-VA) λαμβάνει πλέον επίσης αστυνομική προστασία αφού απειλήθηκε να βιαστεί!

“Μπορώ να ζήσω με διάφορες απειλές, αλλά οι απειλές βίας και θανάτου είναι διαφορετικής τάξης. Ειδικά αν προέρχονται από κατοίκους του Limburg τουρκικής καταγωγής, από άτομα στη γειτονιά μου. Αυτό με ανάγκασε να υποβάλω καταγγελία στην αστυνομία. Ωστόσο, θα συνεχίσω να καταγγέλλω στο κοινοβούλιο την αρνητική επιρροή του Ερντογάν και της Ντιγιάνετ στους Τούρκους που ζουν στο Λίμπουργκ και τη Φλάνδρα» ,συνεχίζει ο Τζάνσενς. «Σε τελική ανάλυση, αυτή η επιρροή έχει γίνει πλέον ξεκάθαρη για άλλη μια φορά. Ωστόσο, δεν θα σιωπήσω, σε μια δημοκρατία η ελευθερία έκφρασης είναι απαραίτητη και θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ περισσότερο από ποτέ ».

Εν τω μεταξύ, ο Janssens έχει ήδη λάβει περισσότερα από 700 μηνύματα μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, περίπου το 95% των οποίων είναι μηνύματα μίσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.