Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διπλό φονικό στ’ Ανώγεια: Η βαλλιστική «μίλησε» – Ποια σφαίρα σκότωσε τον Καλομοίρη

«Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτά που λέγαμε» δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Μανώλη Καλομοίρη  Έξι μήνες μετά το διπλό φονικό που ...

«Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτά που λέγαμε» δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Μανώλη Καλομοίρη 

Έξι μήνες μετά το διπλό φονικό που εκτυλίχθηκε στο Περαχώριο Ανωγείων, όπου έπεσαν νεκροί, ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης υπάρχει νέα εξέλιξη στην υπόθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, βγήκαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών τα οποία και δίνουν την απάντηση στο μεγαλύτερο ερώτημα του διπλού φονικού. Ποια σφαίρα, τελικά, σκότωσε τον 63χρονο, γνωστό μαντιναδολόγο, Λευτέρη Καλομοίρη.


Υπενθυμίζεται πως μετά το διπλό φονικό η πλευρά του Καλομοίρη υποστήριζε πως ο τόπος του εγκλήματος είχε «πειραχθεί» ενώ το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη φονική συμπλοκή.


Αντίθετα, η οικογένεια Ξυλούρη υποστήριζε πως ο 30χρονος Γιώργος δεν πυροβόλησε και ότι ο 29χρονος, γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλης πυροβολώντας τον Ξυλούρη σκότωσε και τον πατέρα του.


Η απάντηση ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έφτασε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών και φαίνεται πως η σφαίρα που βρέθηκε στο σώμα του Λευτέρη Καλομοίρη προήλθε από το όπλο του Γιώργου Ξυλούρη.


Μάλιστα, πρώτα δολοφονήθηκε ο Λευτέρης Καλομοίρης και στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης.


«Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο»


Το cretapost ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του 29χρονου Μ. Καλομοίρη, Διονύση Βέρρα ο οποίος ανέφερε πως η βαλλιστική εξέταση αποτελεί μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο.


«Από χθες έχει κοινοποιηθεί η βαλλιστική. Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτά που λέγαμε. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε να υπάρχει υπομονή και να αφήσουμε να οι ανακριτές και οι αναλυτές να κάνουν την δουλειά τους και η αλήθεια θα λάμψει.


Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο και τώρα πλέον πάμε για το δικαστήριο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο δικηγόρος του 29χρονου, Μ. Καλομοίρη, Διονύσης Βέρρας.


Πηγή: Cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.