Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Στιγμές τρόμου για φοιτήτρια – Οι σωτήρες και η αγωνία της!

Έναν εφιάλτη έζησε στην Κρήτη μία φοιτήτρια. Βράδυ, στο κέντρο του Ηρακλείου. Οι δρόμοι άδειοι. Εν μέσω καραντίνας οι μόνοι που συναντάς εί...





Έναν εφιάλτη έζησε στην Κρήτη μία φοιτήτρια. Βράδυ, στο κέντρο του Ηρακλείου. Οι δρόμοι άδειοι. Εν μέσω καραντίνας οι μόνοι που συναντάς είναι οι άνθρωποι που το lockdown δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά τους.

Χθες τα μεσάνυχτα στην Κρήτη η νεαρή φοιτήτρια, που εργάζεται και είναι εθελόντρια στο Σωματείο Πρόληψης και Προστασίας Κακοποιημένων “Όαση του Παιδιού”, τελειώνει τη δουλειά της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της με τα πόδια.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων επιλέγει να περάσει από το κέντρο γιατί – όπως λέει στο Cretalive – η πόλη είναι “έρημο τοπίο”. Μόνο άνδρες της αστυνομίας και ένα όχημα καθαριότητας συναντά. Μπαίνοντας στη στοά της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, δέχεται επίθεση από έναν άνθρωπο που ξαφνικά πετάγεται μπροστά της.

“Τον αναγνώρισα” αφηγείται η ίδια στο Cretalive “καθώς δεν έχει σπίτι και μένει στον δρόμο κοντά στο χώρο εργασίας μου. Φώναζε κραυγές, δεν καταλάβαινα λέξη και ερχόταν με οργή κατά πάνω μου με το βλέμμα του καρφωμένο και τα χέρια του ανοικτά και επιθετικά. Έκανα βήματα προς τα πίσω και εκείνη την στιγμή κατεβαίνει από το όχημα του Δήμου ο οδηγός και ξεκινάει να φωνάζει βοήθεια για εμένα. Ακούνε οι αστυνομικοί και έρχονται, περιορίζουν τον άνθρωπο του οποίου η κατάσταση ήταν απερίγραπτη και με βοηθούν να αποφύγω τα χειρότερα”.

Η ίδια, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της την αστυνομία και τον εργάτη του Δήμου που “με την παρουσία τους ίσως άλλαξαν την κατάληξη της χθεσινής νύχτας για εμένα”!

πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.