Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκαλεί ξανά ο Τσαβούσογλου με επικοινωνιακό «σόου» στα Κατεχόμενα! Στο μνημείο της τρομοκρατικής ΤΜΤ και του Ντενκτάς...

  Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει να ανεβάζει τις εντάσεις όχι μόνο με δηλώσεις αλλά και με τις πράξεις του, καθώς όπως μεταδίδουν ...

 



Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει να ανεβάζει τις εντάσεις όχι μόνο με δηλώσεις αλλά και με τις πράξεις του, καθώς όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου βρέθηκε σήμερα στα Κατεχόμενα και πιο συγκεκριμένα στα Βαρώσια για….επιθεώρηση.

Σε ένα προκλητικό επικοινωνιακό «σόου» προχώρησε σήμερα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, με την παρουσία του στα Βαρώσια, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος βρέθηκε εκεί για να επιθεωρήσει εργασίες, υπό το φόντο της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν την Κυριακή για τον εορτασμό της «ίδρυσης» του «ψευδοκράτους».

Ο ίδιος ο Τσαβούσογλου ανήγγειλε την άφιξή του στα κατεχόμενα μέσω τουίτερ αναρτώντας και φωτογραφίες. Γράφει ότι ήρθε στα κατεχόμενα για τις προετοιμασίες για την επίσκεψη Ερντογάν και για να συμμετάσχει στους εορτασμούς για την 37η επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, οι εορτασμοί αρχίζουν αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου με διάγγελμα του Τκ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ και με ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών. Αύριο θα γίνει και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Δρ. Φαζίλ Κιουτσιούκ και στο μνημείο της ΤΜΤ επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ανέγερση του μνημείου του Ραούφ Ντενκτάς.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα γίνει τελετή στο μνημείο του Ατατούρκ στην κατεχόμενη Λευκωσία στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η «επίσημη» στρατιωτική παρέλαση στην λεωφόρο Δρ. Φαζίλ Κιουτσιούκ θα πραγματοποιηθεί στις 12.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.