Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βέλγιο: Λαθρομετενάστης επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό επειδή του έκανε παρατήρηση γιατί δεν φορούσε μάσκα

Το Σάββατο το απόγευμα, μια αστυνομικός στο Schaerbeek στην περιφέρεια των Βρυξελλών ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε από έναν άνδρα που παρ...



Το Σάββατο το απόγευμα, μια αστυνομικός στο Schaerbeek στην περιφέρεια των Βρυξελλών ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε από έναν άνδρα που παραμένει παράνομα στη χώρα και αρνείτο να φορέσει μάσκα. Ο άνδρας συνελήφθη για ανάκριση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Έλαβε μια εντολή από το Γραφείο Μετανάστευσης να εγκαταλείψει την περιοχή.



Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας για να ελέγξει το κλείσιμο των νυχτερινών καταστημάτων στο Schaerbeek, η αστυνομία συνάντησε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Τους ζήτησαν να αποχωρήσουν "Αλλά ένας άντρας δεν ήθελε να ακούσει", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Audrey Dereymaeker στο Het Laatste Nieuws “Επιπλέον, αυτός ο άνθρωπος δεν φορούσε στοματική μάσκα. Όταν του ζητήθηκε ταυτότητα, αρνήθηκε. "

«Ο άντρας συμπεριφέρθηκε επαναστατικά και επιτέθηκε στη γυναίκα της αστυνομίας», συνεχίζει η Dereymaeker. “Την χτύπησε και την επίπληξε. Όταν έφτασαν ενισχύσεις, η αστυνομικίνα είχε ήδη αντιμετωπίσει τον άντρα. Τον συνέλαβε. Άλλοι παρευρισκόμενοι είχαν επιστρέψει, αλλά κανένας από αυτούς δεν παρενέβη στην επέμβαση" . Ο άντρας έμενε παράνομα στη χώρα και διατάχθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή από το Τμήμα Μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.