Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Προσαγωγές μέσα από το Πολυτεχνείο...! Χρυσοχοΐδης: «Απαγορεύεται φέτος η πορεία για το Πολυτεχνείο»

Σε προσαγωγές ατόμων έξω από το Πολυτεχνείο προχώρησαν οι Αρχές, πριν λίγη ώρα. Περίπου 50 άτομα βρέθηκαν σήμερα το πρωί, στον προα...

Σε προσαγωγές ατόμων έξω από το Πολυτεχνείο προχώρησαν οι Αρχές, πριν λίγη ώρα.

Περίπου 50 άτομα βρέθηκαν σήμερα το πρωί, στον προαύλιο χώρου του ιστορικού κτηρίου του Πολυτεχνείου, όπου φώναξαν συνθήματα, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να εναντιωθεί στην απαγόρευση των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, καθώς και στην πορεία που πραγματοποιείται παραδοσιακά αυτές τις ημέρες.

Στην περιοχή βρέθηκαν από νωρίς δυνάμεις των ΜΑΤ.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται τα επιχειρησιακά σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. για την 17 Νοέμβρη, ημέρα που φέτος θα εορταστεί κάτω από διαφορετικές συνθήκες λόγω πανδημίας η εξέγερση του Πολυτεχνείου.

“Δεν θα γίνει πορεία για το Πολυτεχνείο. Όπως δεν έγινε παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, για την 25η Μαρτίου. Όπως δεν έγινε περιφορά Επιταφίου, δεν έγινε Ανάσταση, δεν γιορτάσθηκε Πάσχα. Σε όλες αυτές τις εθνικές ή καθολικές στιγμές γιορτής κάναμε πίσω”, αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά από ευρεία σύσκεψη της οποίας προήδρευσε.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση σε κόμματα, συλλογικότητες και πολίτες: “Δεν απειλούνται δικαιώματα, δεν υπάρχουν σχέδια κατά της ελεύθερης έκφρασης και της Δημοκρατίας. Ζητάμε αλληλεγγύη, ευθύνη, νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο, προστασία για τον διπλανό. Να ζήσουμε φέτος για να γιορτάσουμε του χρόνου”.

Για να γίνει δε ακόμη πιο σαφής, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε: «Απαγορεύεται φέτος η πορεία, η Αστυνομία θα εφαρμόσει τον νόμο απαρέγκλιτα παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.