Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπουργός Αμύνης Ακάρ: «Είμαστε ενάντιοι στις προσπάθειες για φυλάκιση της Τουρκίας στα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο»!!!

Ο υπουργός Ακάρ δηλωσε:” Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να είμαστε ενάντιοι στις προσπάθειες για φυλάκιση της Τουρκίας στα χωρικά της ύ...





Ο υπουργός Ακάρ δηλωσε:” Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να είμαστε ενάντιοι στις προσπάθειες για φυλάκιση της Τουρκίας στα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο και στον κόλπο της Αττάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Δεν έχουμε βλέψεις στα δικαιώματα κανενός αλλά δεν επιτρέπουμε και σε κανέναν να παραβιάσει τα δικαιώματά μας. Θα γίνουμε μάρτυρες, θα γίνουμε ήρωες, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο.

Δεν μπορούσαμε να παραμείνουμε αδιάφοροι στην σχέση Ελλάδας και Αιγύπτου που στρέφεται προς την Ανατολική Μεσόγειο και λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της χώρας μας”.

Bakan Akar’dan Doğu Akdeniz açıklaması! ‘Gerekli tedbirleri aldık’ – Yeni Akit

12/11/2020

Σχ.tourkikanea.gr_ Όποιος δεν καταλαβαίνει και μόνο από την πρόταση που έχουμε τονίσει με bold, πως έχουμε απέναντι μας ένα ναζιστικό-επεκτατικό καθεστώς, είναι πολιτικά αγράμματος ή έχει δόλο. Διότι εκεί ακριβώς φαίνεται καθαρά η πρόθεση της Τουρκίας για επέκταση. 

Και μάλιστα αναφέρεται ακόμη και για προσπάθειες λέει φυλάκισης της Τουρκίας στα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο !!! 

 Τέτοιου είδους δηλώσεις συνηθίζουν και την κοινή γνώμη της Τουρκίας για το ¨δικαίωμα¨ που βάσει του δόγματος της ¨Γαλάζιας Πατρίδας¨ έχει η Τουρκία να επέμβει όποτε το κρίνει σκόπιμο…

Άντε βρε πάτε να αγοράσετε έπιπλα Istikbal και συσκευές BEKO…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.