Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι εθελόντριες νοσηλεύτριες ΜΕΘ από την Κρήτη - Αποφασισμένες να μείνουν όσο χρειαστεί

Αποφασισμένες να μείνουν στη Θεσσαλονίκη που πλήττεται από τον κορονοϊό και να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ΜΕΘ του «Ιπποκρα...





Αποφασισμένες να μείνουν στη Θεσσαλονίκη που πλήττεται από τον κορονοϊό και να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου» για όσο χρειαστεί έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι δέκα νοσηλεύτριες από το Ηράκλειο.

Τις υποδέχτηκαν οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης καθώς και ο διοικητής του «Ιπποκρατείου» Νικόλαος Αντωνάκης. Οι δέκα νοσηλεύτριες που είναι ειδικευμένες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ήρθαν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να διστάσουν να αφήσουν τις οικογένειες και τα σπίτια τους σκεπτόμενες ότι μπορεί στη θέση αυτών που νοσηλεύονται στην Εντατική και χρειάζονται βοήθεια θα μπορούσε να είναι κάποιος δικός τους ή ακόμη και οι ίδιες.

Οι δέκα νοσηλεύτριες το πρωί της Πέμπτης θα μπουν στη μάχη κατά του κορονοϊού σε ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου». Το παράδειγμά τους ακολουθούν και άλλες πέντε νοσηλεύτριες που θα έρθουν από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να υποστηρίξουν κι αυτές το «Ιπποκράτειο».

Άλλες έξι νοσηλεύτριες και ένας νοσηλευτής αναμένεται να έρθουν από το Άργος και τα Ιωάννινα αντιστοίχως για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.