Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οδηγίες ΓΕΕΘΑ για την κατάταξη οπλιτών - Πώς θα μετακινούνται

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας ανακοίνωσε νέα μέτρα κορωνοϊού για όσους πρόκειται να καταταγούν για στρατιωτική θητεία με την 2020 Δ&#...

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας ανακοίνωσε νέα μέτρα κορωνοϊού για όσους πρόκειται να καταταγούν για στρατιωτική θητεία με την 2020 Δ' ΕΣΣΟ για τον στρατό ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό και την 2020 ΣΤ' ΕΣΣΟ για την Πολεμική Αεροπορία.


Όπως ανακοινώθηκε, όσοι διαπιστωθούν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό πριν καταταγούν, θα απευθύνονται στο κατά περίπτωση αρμόδιο φρουραρχείο, προκειμένου να εκδοθεί γνωμάτευση και να μετακινηθεί η ημερομηνία κατάταξης μετά την ίασή τους.


Στο ίδιο πλαίσιο, όσοι στρατεύσιμοι προσέλθουν για κατάταξη σε σημείο υποδοχής οπλιτών και μετά την υποβολή τους σε έλεγχο για κορωνοϊό (rapid test) διαγνωστούν θετικοί, θα κατατάσσονται κανονικά και θα παραμένουν σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίασή τους.


Η μετακίνηση των οπλιτών προς κατάταξη

Αναφορικά με τη μετακίνηση των προς κατάταξη οπλιτών, το σημείωμα κατάταξης αποτελεί αποδεικτικό για την αναγκαιότητα μετακίνησης αυτών και των γονέων τους που πιθανόν να τους συνοδεύουν.


Στα σημεία υποδοχής οπλιτών θα επιδίδεται στους γονείς όσων κατατάσσονται βεβαίωση κατάταξης ως δικαιολογητικό επιστροφής στη μόνιμη κατοικία τους.


Σε όσους υπηρετούν τη θητεία τους θα χορηγείται άδεια εξόδου μόνο στους μόνιμα διαμένοντες εντός των ορίων της φρουράς υπηρεσίας. Σε όλους τους υπόλοιπους, η χορήγηση άδειας εξόδου προς το παρόν αναβάλλεται και θα επανεξεταστεί όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.