Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Δεν σταματαέι το ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ τέλη Νοεμβρίου...!!! Νέα μέτρα ειδικά στην Β.Ελλάδα... Κλείνουν τα σύνορα...

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο άρσης του lockdown στο τέλος Νοεμβρίου όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Στέλιου Πέτσα. Από τις έξι το πρωί τη...





Απομακρύνεται το ενδεχόμενο άρσης του lockdown στο τέλος Νοεμβρίου όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Στέλιου Πέτσα. Από τις έξι το πρωί της Παρασκευής κλείνουν τα χερσαία σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή. Ενισχύονται οι έλεγχοι στην βόρεια Ελλάδα.

Νέα μέτρα για τον κορονοϊό εξήγγειλε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση και στη χώρα μας. Τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι οι δείκτες θετικότητας σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα αν αναλογιστούμε ότι είμαστε σε καθεστώς lockdown για εβδομάδες. Αυτό αποδεικνύει ότι οι πολίτες σε πολλές περιοχές επιδεικνύουν πολύ πιο χαλαρή συμπεριφορά απ’ ό,τι επιβάλλουν οι συνθήκες. Η χαλαρή συμπεριφορά όλων μας θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε καθυστέρηση της οριζόντιας άρσης του lockdown. Η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει τη διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα λαμβάνει πρόσθετα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Κλείνει η Κρυσταλλοπηγή

Μεταξύ άλλων είπε ότι κλείνουν τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή. Όπως διευκρίνισε από αύριο στις 6 το πρωί κλείνει το μεθοριακό φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής, ενώ ανοιχτές παραμένουν οι πύλες της Κακαβιάς, των Ευζώνων και της Νυμφαίας.

Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα ότι ενισχύονται οι δυνάμεις των μηχανισμών ελέγχου στη Βόρεια Ελλάδα και απηύθυνε νέα έκκληση στους πολίτες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο δεν χρειάστηκε να μπει σε προληπτική καραντίνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.