Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χουλουσί Ακάρ: «Θα συνεχίσουμε τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο -Η Κύπρος είναι εθνικό ζήτημα για εμάς»

 «Η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο και θα προστατεύσει τα δικαιώματά της», τόνισε σήμερα ο Χουλουσί Ακάρ. Κατά...



 «Η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο και θα προστατεύσει τα δικαιώματά της», τόνισε σήμερα ο Χουλουσί Ακάρ.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε σήμερα με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της χώρας, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι «τα πλοία μας συνεχίζουν τις εργασίες τους. Και εμείς διασφαλίζουμε την ασφάλειά τους και τα συνοδεύουμε. Είμαστε αποφασισμένοι στο θέμα αυτό».

Ακάρ: Δεν θα δεχθούμε παραβίαση των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων

Αναφερόμενος στην Κύπρο, ο Χουλουσί Ακάρ τη χαρακτήρισε «εθνικό ζήτημα» και τόνισε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να εκπληρώνει τις ευθύνες που απορρέουν από τον ρόλο της εγγυήτριας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα που θα παραβιάζουν τα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων.

«Η Κύπρος είναι ένα εθνικό ζήτημα της Τουρκίας. Αυτό θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο και στη νέα περίοδο. Ό,τι ήταν η στάση, η θέση και οι σκέψεις μας πρωτύτερα, έχουμε την ίδια οπτική γωνιά και στάση και τώρα», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας προσθέτοντας ότι οι ελληνοκύπριοι πρέπει να εγκαταλείψουν την αδιάλλακτη στάση τους και να αναγνωρίσουν την τουρκική παρουσία στο νησί ως ίση οντότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.