Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τα Καμίνια... ΒΙΝΤΕΟ με την σφαγή των Πακιστανών με έναν νεκρό και έναν τραυματία...!!

Οι Αρχές έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής έναν 17χρονο και έναν 24χρονο, ενώ αναζητείται το «μεγάλο αφεντικό» πίσω από παρανομα αλισβερίσια λ...


Οι Αρχές έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής έναν 17χρονο και έναν 24χρονο, ενώ αναζητείται το «μεγάλο αφεντικό» πίσω από παρανομα αλισβερίσια λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών

Μέσα σε λιγότερο απο δέκα ώρες οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να περασουν χειροπέδες σε δυο απο τους δράστες της αγριας σφαγής του Πακιστανού στα Καμίνια και να ταυτοποιήσουν άλλους δυο ανάμεσα τους και τους μαχαιροβγάλτες.

Ο ένας μάλιστα απο τους συλληφθεντες είναι μόλις 17 ετών ενω ο δεύτερος 24.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της ομάδας που χθες το μεσημέρι μπουκαραν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Αναργύρων στα Καμίνια και με μαχαίρια και ρόπαλα δολοφόνησαν εναν 29χρονο και τραυμάτισαν σοβαρα εναν 25χρονο.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην εξιχνιαση της υπόθεσης αξιοποιώντας το βίντεο της φρίκης που τράβηξε η ομάδα των Πακιστανων με τα ροπαλα αλλά και τη μαρτυρια του τρίτου τραυματία ο οποίος είναι ελαφρά με αποτέλεσμα να δώσει πολύτιμα στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τα Καμίνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.