Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νοσοκομείο Λαμίας: Αποσωληνώθηκε 75χρονος, διασωληνώθηκε 46χρονος!

Πλήρεις οι ΜΕΘ των νοσοκομείων Λαμίας και Χαλκίδας σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ Ένα ακόμη περιστατικό covid-19 σε νέο άνθρωπο από τη Φθιώτιδα, εξ...

Πλήρεις οι ΜΕΘ των νοσοκομείων Λαμίας και Χαλκίδας σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ

Ένα ακόμη περιστατικό covid-19 σε νέο άνθρωπο από τη Φθιώτιδα, εξελίσσεται πολύ σοβαρά.


Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, 46χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα, προσήρθε στο Νοσοκομείο Λαμίας την Τετάρτη και δυστυχώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί. Μεταφέρθηκε προσωρινά στο πέτρινο κτίριο, μέχρι να βρεθεί δωμάτιο σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να νοσηλευτεί.


Εδώ και μέρες η ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας είναι πλήρης με έξι ασθενείς, από Δομοκό (2), από Λαμία (1), από Καμένα Βούρλα (1), από Καρδίτσα (1) και από Καρπενήσι (1). Τις τελευταίες ώρες όμως έχει αποσωληνωθεί ο 75χρονος ασθενής από το Καρπενήσι, ο οποίος πάντως παραμένει θετικός στον κορωνοϊό σύμφωνα με τα τελευταία δύο μοριακά τεστ που του έγιναν.


Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του lamiatreport.gr, και οι κλίνες ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι καλυμμένες από περιστατικά από άλλους νομούς, ενώ στο σύνολο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας ελεύθερες είναι μόνο τρεις κλίνες στο σύνολο των 68 που λειτουργούν.


Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.