Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολυτεχνείο: Κρατούμενος ο 40χρονος που είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες - Τους ασκήθηκαν διώξεις για πλημμελήματα, η δίκη αναβλήθηκε, αφέθηκαν ελεύθεροι Ενώπιον του αυτόφωρου δικαστη...





Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες - Τους ασκήθηκαν διώξεις για πλημμελήματα, η δίκη αναβλήθηκε, αφέθηκαν ελεύθεροι

Ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου οδηγήθηκαν σήμερα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους, οι συλληφθέντες χθες στο Πολυτεχνείο. Νωρίτερα, σε βάρος τους η Εισαγγελία είχε ασκήσει ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Ωστόσο, η δίκη τους αναβλήθηκε και όλοι τους είναι ελεύθεροι, εκτός από τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος έχει καταδικασθεί για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα. Ο 40χρονος διώκεται για παράνομη οπλοφορία και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για να δικαστεί. Έλαβε ωστόσο προθεσμία για αύριο και κρατείται.

Επίσης, δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 24χρονου από τα Σεπόλια για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση λόγω και έργω, βία κατά υπαλλήλου και πρόκληση σωματικής βλάβης.

H Εισαγγελία προχώρησε σε διώξεις και σε τριών ακόμη συλληφθέντων για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας (του αστυνομικού τμήματος). Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αλλά και η δίκη αυτή αναβλήθηκε, προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν οι αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες όταν έφτασαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα από τους συγγενείς τους και φίλους, οι οποίοι τους περίμεναν έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.