Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγική η κατάσταση σε 401 και 424 Στρατιωτικά Νοσοκομεία.... Στελέχη απευθύνουν έκκληση για ενίσχυση με προσωπικό

   Τα στελέχη του 401 ΓΣΝΑ και ιδιαίτερα του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος, δίνουν με πραγματικό ηρωισμό και αυταπ...

  


Τα στελέχη του 401 ΓΣΝΑ και ιδιαίτερα του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος, δίνουν με πραγματικό ηρωισμό και αυταπάρνηση καθημερινή μάχη με τον αόρατο φονικό ιό του Covid-19.

Από τη Διεύθυνση ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, τους ιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, άπαντες αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπερβαίνοντας πολλές φορές καθημερινά τα ανθρώπινα όρια, δεκάδες περιστατικά (ένστολων και μη).

Δυστυχώς όμως τα δύο μεγαλύτερα ”χακί” νοσοκομεία του Στρατού Ξηράς, σε αυτή τη δύσκολη ώρα της μάχης, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εφεδρείες.

Ήδη στο διαδίκτυο όπως μαθαίνουμε κυκλοφορεί μια συγκλονιστική ανάρτηση στελεχών, για την τραγική διαμορφωθείσα κατάσταση, την οποία καλούν να αντιμετωπίσουν ελάχιστα άτομα.

Αυτό που ζητούν είναι η ενίσχυση με επιπλέον ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Μια καλή ιδέα θα ήταν τώρα που έκλεισαν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, το προσωπικό να μετακινηθεί άμεσα, όπως επίσης το προσωπικό που υπάρχει σε υπηρεσίες γραφείων σχηματισμών, τα οποία αυτό το διάστημα δεν έχουν μεγάλη ανάγκη ιατρών και νοσηλευτών.

Ο πόλεμος είναι κυρίως στο 424, το οποίο σηκώνει με επιτυχία και το μεγαλύτερο βάρος και εκεί θα πρέπει να βρίσκονται άπαντες, για να μπορέσει να κερδηθεί η μάχη.

Πιστεύουμε ότι η ανάρτηση του προσωπικού, που έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο, θα βρει ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.