Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκροί 4 Τούρκοι ψαράδες από τη σύγκρουση του αλιευτικού με το ελληνικό τάνκερ - Εικόνες

Βρέθηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία και του τουρκικού αλιευτι...





Βρέθηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία και του τουρκικού αλιευτικού σκάφους στην περιοχή Καρατάς, 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων

Το τουρκικό αλιευτικό με το όνομα «Πολάτ Μπέι», που αναποδογύρισε, φέρεται να συγκρούστηκε με το ελληνικό δεξαμενόπλοιο, μήκους 20 μέτρων, στις 05.50 το πρωί (04.50 ώρα Ελλάδας).

Η επικοινωνία με τους ψαράδες έχει διακοπεί, ενώ το αναποδογυρισμένο σκάφος βρήκαν άλλοι ψαράδες που έπλεαν στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, όλα έγιναν κατά την διάρκεια της νύχτας όταν το καΐκι Πολάτμπει συγκρούστηκε με τάνκερ και αναποδογύρισε. Υπάρχουν 5 αγνοούμενοι ψαράδες.

Το περιστατικό έγινε στα ανοικτά της περιοχής Καρατάς περίπου 50 χιλιόμετρα από τα Άδανα. Σωστικά συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν τους αγνοούμενους και επιχειρούν από το πρώτο φως της ημέρας.

Η κινητοποίηση έγινε όταν διακόπηκε μέσα στη νύχτα η επικοινωνία με το καΐκι. Άλλα σκάφη που βρίσκονταν στην περιοχή έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το καΐκι να είναι αναποδογυρισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.