Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πατέρας 3 ανήλικων παιδιών... Αυτός είναι ο πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου που έφυγε από Κορονοϊό...

  Ο εκλιπών ήταν μόλις 42 ετών, πνευμονολόγος στον Πειραιά και πατέρας τριών παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες δε, έπασχε από υποκείμενα νοσήμ...


 

Ο εκλιπών ήταν μόλις 42 ετών, πνευμονολόγος στον Πειραιά και πατέρας τριών παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες δε, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

 

Την είδηση του θανάτου του «εκλεκτού συναδέλφου πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό», γνωστοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου 

Πνευμονολόγων Χανίων, που στην ανακοίνωσή του προσέθεσε: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και δίνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Παράλληλα, ο Σύλλογος επισήμανε και πως «σε αυτόν τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν είναι αλώβητος, δυστυχώς. Ας προσέχουμε περισσότερο από αυτό που μπορούμε!! Κι οι ασθενείς μας το ίδιο!».

Ο Αντώνης Χατζηγεωργίου πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει μια ανάρτηση στο Facebook, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον κορωνοϊό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.