Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανέβασε 38 πυρετό ο Ιερώνυμος - Πλήρως ελεγχόμενη η κατάστασή του

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που μέχρι το μεσημέρι ήταν απύρετος και με καλή διάθεση, από το απόγευμα ανέβασε και πάλι πυρετό φθάνοντας το 38,...




Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που μέχρι το μεσημέρι ήταν απύρετος και με καλή διάθεση, από το απόγευμα ανέβασε και πάλι πυρετό φθάνοντας το 38, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης, ο οποίος παρακολουθεί στενά την πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου.

Ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και χθες εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του, ενώ λίγο αργότερα, αποφασίστηκε η εισαγωγή του και σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η Διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Η κ. Κοτανίδου επισήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικία του και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σταθερή η κατάσταση του Αναστάσιου

Σε ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του επίσης νοσηλευόμενου με κοροναϊό ιεράρχη, του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου, είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή κι ότι οι γιατροί ελπίζουν τις επόμενες ημέρες να τα καταφέρει να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα που αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση», πρόσθεσε η κ. Κοτανίδου.

Ο 82χρονος Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες εξετάσεις όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το περασμένο Σάββατο, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.