Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 36χρονος στο Χαϊδάρι - Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πεζός το βράδυ της Τρίτης (3/11) στο Χαϊδάρι, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να ...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πεζός το βράδυ της Τρίτης (3/11) στο Χαϊδάρι, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να διασχίσει τη λεωφόρο Αθηνών, στο Παλατάκι.


Σκυμμένοι πάνω από τον βαριά τραυματισμένο άνδρα, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, προσπαθούν να τον τοποθετήσουν με μεγάλη προσοχή πάνω στο ειδικό φορείο. Τα τραύματα του ήταν κυρίως εσωτερικά λόγω του τροχαίου, ενώ έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.


Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 22:00 στη λεωφόρο Αθηνών κοντά στο Παλατάκι, στο Χαϊδάρι. Ο 36χρονος επιχείρησε πεζός να διασχίσει την λεωφόρο Αθηνών. Τον είδαν να πετάγεται ξαφνικά στο δρόμο από τη διαχωριστική νησίδα. Ο διερχόμενος οδηγός έκανε απότομο ελιγμό στην προσπαθώντας να τον αποφύγει, αλλά δυστυχώς το σώμα του χτύπησε στην αριστερή άκρη του παρμπρίζ.


Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης απέκλεισαν το σημείο του τροχαίου και περίμεναν τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μετακινήσουν, γιατί φοβόντουσαν για να μην του προκαλέσουν εσωτερική αιμορραγία.


Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς εξέπνευσε αργά τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.