Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκε μετά από οκτώ μήνες η 29χρονη Δήμητρα Ζιβανού, μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, στην Ομόνοια...

Μετά την κινητοποίηση όλων, η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών βρέθηκε μετά από οκτώ μήνες σιωπής Αξιοποιώντας τις μαρτυρίες που δόθηκαν στη...





Μετά την κινητοποίηση όλων, η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών βρέθηκε μετά από οκτώ μήνες σιωπής

Αξιοποιώντας τις μαρτυρίες που δόθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η μητέρα της 29χρονης Δήμητρας Ζιβανού, την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας ταλαιπωρημένη και φανερά αδυνατισμένη.

Η 29χρονη είχε χαθεί από τον περασμένο Μάρτιο και υπήρχαν σοβαροί φόβοι για τη ζωή της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
Το χρονικό

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Δήμητρα Ζιβανού, εθεάθη στην πλατεία Αττικής, κοντά στο μετρό, από μία φίλη της που έπαιζε μουσική στην περιοχή. Η κοπέλα δεν γνώριζε ότι η Δήμητρα είναι αγνοούμενη και μόλις είδε την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα», ανέφερε.

Στην εκπομπή έφτασαν κι άλλες πληροφορίες από άτομα που γνώριζαν τη Δήμητρα και την έβλεπαν να κινείται στο κέντρο της Αθήνας σαν άστεγη.

Η νεαρή μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χάθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

Η μητέρα της, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», για τις ώρες αγωνίας που περνούν η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.

«Είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Αποκλείω το ενδεχόμενο να έφυγε μόνη της. Κάτι άλλο έχει συμβεί, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Έχει δύο ανήλικες, πανέμορφες κόρες. Αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου, την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Κωνσταντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.