Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεσσηνία: Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας πίσω από το φοβερό τροχαίο με το νεκρό 20χρονο!

   Δάκρυα στην Πύλο και τη Μεσσηνία για το τροχαίο δυστύχημα. Ο 20χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία. Η μοιραία απόφαση και ο επίλογος της ζω...

  


Δάκρυα στην Πύλο και τη Μεσσηνία για το τροχαίο δυστύχημα. Ο 20χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία. Η μοιραία απόφαση και ο επίλογος της ζωής του…

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα νεαρών με αυτοκίνητο, καθώς ένας 20χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο στο 28ο χιλιόμετρο Ασπροχώματος – Πύλου στο Σουληνάρι της Μεσσηνίας.

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 14:30 χθες το μεσημέρι (10-07-2020), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 21χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια ανετράπη. 

Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρός ο 20χρονος συνοδηγός από τα Περιβολάκια, ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός. Στο όχημα σύμφωνα με αναφορές επέβαινε τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, ο 20χρονος αρχικά περίμενε σε στάση το λεωφορείο, όταν ο 21χρονος φίλος του τον είδε και του πρότεινε να τον μεταφέρει αυτός με το αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα ακολούθησε το τροχαίο, που οδήγησε στο θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.