Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ «ΜΑΡΚΑΡΑΝ» ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ... ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΡΥΠΑΝΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ... Εφημερίδα - Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 - ΑΡ.Φ. 992 (1790)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τ...

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΥ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΚΗ – ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΕ ΠΙΝΑΚΕΣΣΤΟ... ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ!!!

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ!

ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!! Ανενόχλητοι συνεχίζουν την Ιστορική παραχάραξη οι γυφτοσκοπιανοί!

Γκρεμίστηκαν όλοι οι φούρνοι της επικράτειας; ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ… ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ! «Θέμα αισθητικής η εικόνα της Παναγίας στη Βουλή» για τον γυρολόγο Παπαχριστόπουλο!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ… ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΑΣΕ! ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ!

Νέα τουρκική αθλιότητα και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα - Έδωσαν το όνομα του στρατηγού της εισβολής στην Κύπρο σε λεωφόρο στα Βαρώσια!

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΧΜΕΤΑΪ! ΛΥΣΣΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID,ΟΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ... ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ

Να τελειώνουμε και με τα τουρκικά drones που θα πέφτουν σαν τις μύγες

Ο... αγωνιστής του κουκουέ που δήλωνε «εθνικά μακεδόνας»! Τον σούταραν οι σύντροφοι γιατί ήταν αλκοολικός αλλά τον πήραν για να πολεμήσει με τον ΔΣΕ και το ΝΟΦ!

Αλγερινός... κακόμοιρο μέλος εγκληματικής συμμορίας πρότεινε λεφτά σε Αστυνομικούς για να μην τον συλλάβουν!

Αντίποινα των Σκοπίων στη Βουλγαρία με τον πυρηνικό σταθμό «Μπέλενε»

Ο ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΑΝΤΟΝΥ ΜΠΛΙΝΚΕΝ

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ - Γράφει ο Γεώργιος Καραμαδούκης


Και δεκάδες ακόμη θέματα εθνικού ενδιαφέροντος που θα διαβάσετε μόνο στη ναυαρχίδα της πατριωτικής ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.