Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο «ντου» της αστυνομίας σε οίκους ανοχής στην Ομόνοια: Συλλήψεις 17 ατόμων, πρόστιμα 14.100 ευρώ

Λίγες μετά την έφοδο σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια, όπου συνελήφθησαν 26 άτομα, η αστυνομία έκανε νέο «ντου» σε τρία «μαγαζιά» αυτήν τη φορά...

Λίγες μετά την έφοδο σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια, όπου συνελήφθησαν 26 άτομα, η αστυνομία έκανε νέο «ντου» σε τρία «μαγαζιά» αυτήν τη φορά, περνώντας χειροπέδες σε 17 άτομα και επιβάλλοντας πρόστιμα 14.100 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά της μετάδοσης του κορονοϊού


Δεν βάζουν μυαλό στην Ομόνοια...


Μόλις το βράδυ της Τρίτης (24/11) η αστυνομία είχε κάνει έφοδο σε οίκο ανοχής, που λειτουργούσε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις και το lockdown, συλλαμβάνοντας 26 άτομα, 15 άνδρες και 11 γυναίκες, και επιβάλλοντας τα σχετικά πρόστιμα.


Χθες βράδυ, ωστόσο, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, σε νέο «ντου» της ΕΛ.ΑΣ., αυτήν τη φορά σε τρία «μαγαζιά», είχαμε ξανά το ίδιο σκηνικό!


Σε έλεγχο, λοιπόν, αστυνομικών από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών σε παράνομους οίκους ανοχής στην Ομόνοια συνελήφθησαν 17 άτομα για παραβίαση των μέτρων.


Συγκεκριμένα, στον έλεγχο σε τρεις οίκους ανοχής εντοπίστηκαν τρία άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) ως υπεύθυνα για τη λειτουργία τους, παραβιάζοντας τη σφράγισή του, οκτώ γυναίκες εργαζόμενες, αλλά και έξι άνδρες πελάτες.


Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στους προσωρινά υπεύθυνους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβίαση των διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.