Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Γροθιά στο στομάχι» η κατάθεση της 15χρονης για την άγρια δολοφονία της μητέρας της

Το 15χρονο κορίτσι που είδε τον πατέρα της να δολοφονεί την 44χρονη μητέρα της, στο σπίτι της οικογένειας, στην Μάνη, συγκλονίζει με την κ...

Το 15χρονο κορίτσι που είδε τον πατέρα της να δολοφονεί την 44χρονη μητέρα της, στο σπίτι της οικογένειας, στην Μάνη, συγκλονίζει με την κατάθεσή της.



Η μικρή υποστηρίζει πως οι βρισιές του άνδρα εναντίον της μητέρας της ήταν καθημερινό φαινόμενο, ενώ σε κάποιο σημείο της κατάθεσής της τονίζει πως «ζήλευε τη μαμά μου γιατί νόμιζε ότι είχε άλλο άνδρα, γεγονός που ήταν ψέματα».


Η κατάθεση – σοκ για το φονικό στην Μάνη

«Στις 5 στις 22.11.20 πήγα στο σπίτι που μένουμε με τον πατέρα μου Ι. και τη μητέρα μου Β. Στο σπίτι ήταν και ο αδερφός μου ο οποίος έκανε μπάνιο. Αφού τελείωσε έφυγε από το σπίτι και εγώ με τους γονείς μου παραμείναμε» λέει η 15χρονη κοπέλα.



Και συνεχίζει: «Στη συνέχεια έκανα και εγώ μπάνιο και πήγα στο σαλόνι όπου έκατσα με τους γονείς μου και βλέπαμε τηλεόραση. Γύρω στις 9 η μαμά μου πήγε στο δωμάτιο μου και έβλεπε εκεί τηλεόραση μόνη της. Κάποια στιγμή πήγε στο δωμάτιο και ο μπαμπάς μου και ακολούθως ήρθε ο μπαμπάς μου στο σαλόνι και μου έδειξε κάποια μηνύματα από το κινητό του τα οποία μάλλον ήταν βοηθητικά, ρυθμίσεις μηνυμάτων. Μετά από αυτό ξαναπήγε στο δωμάτιο που ήταν η μαμά μου και της έδειξε τα μηνύματα στο κινητό του και η μαμά ξαφνικά σηκώθηκε, έκλαιγε και φώναζε «Είναι ψέματα αυτά τα μηνύματα, δεν έχω άλλο άνδρα».


Ο πατέρας μου γελούσε ειρωνικά και τότε η μητέρα μου πήρε τηλέφωνο τη θεία μου Α. η οποία ήρθε στο σπίτι και μίλησε με τον πατέρα μου που είναι αδέρφια. Του είπε ότι η μαμά μου η Β. σε αγαπάει και δεν γίνεται να έχει άλλο άνδρα και κάθισε λίγο μαζί μας και έφυγε.



Και αμέσως μετά ο πατέρας μου άρχισε να τη βρίζει και πάλι και να της λέει ότι «είσαι π….»


Η μητέρα μου δεν του απαντούσε και αφού δεν του απαντούσαμε τίποτα, αυτός έφυγε, πήγε στο δωμάτιο του και εμείς με τη μαμά μου στο δικό μου. Καθίσαμε και συζητήσαμε και η μητέρα μου έπεσε για ύπνο στο κρεβάτι μου. Ο πατέρας μου στη συνέχεια ξαναήρθε στο δωμάτιο μου και είπε στη μητέρα μου που την ξύπνησε ότι “Με απατάς με τον κουμπάρο μου” και την έφτυσε».


«Ήρθε στο δωμάτιο και τη στόχευσε με την καραμπίνα»

Και η συνέχεια της κατάθεσης είναι ακόμη πιο σοκαριστική… «Αφού είπε αυτά έφυγε από το δωμάτιο», λέει η 15χρονη κοπέλα «και τότε η μητέρα μου, μου είπε ότι φοβάται ότι θα τη σκοτώσει και όταν το είπε αυτό σχεδόν ταυτόχρονα άκουσα την καραμπίνα του πατέρα μου να οπλίζει. Αμέσως μετά ο πατέρας μου ήρθε μέσα στο δωμάτιο με την καραμπίνα και στοχεύει τη μητέρα μου.


Εγώ σηκώθηκα αμέσως και κούνησα την καραμπίνα και ο πατέρας μου αστόχησε. Τότε η μαμά σηκώθηκε και έτρεξε, εγώ συνέχισα να πιάνω την καραμπίνα του πατέρα μου και αυτός μου έσκασε σφαλιάρα στο πρόσωπο και τότε η μαμά μου φώναξε να πάρω τηλέφωνο το 100. Πήρα και μιλούσα με την Αστυνομία ενώ ταυτόχρονα πήγα να μπω στο σαλόνι που είχε πάει η μαμά μου και ο πατέρας μου και τότε είδα τη μαμά μου στο πάτωμα με αίματα στο κεφάλι δίπλα στην καραμπίνα. Και τότε ο μπαμπάς μου μού είπε ότι την σκότωσε».


Έπειτα, ο άνδρας βγήκε έξω και έτρεξε με τη θεία της στην Αστυνομία…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.