Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένη εμφανίζεται η 15χρονη, η περιγραφή της για τη δολοφονία της μητέρας της

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένη εμφανίζεται η 15χρονη που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της μητέρας της. «Μετανιώνω για αυτό που έ...

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένη εμφανίζεται η 15χρονη που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της μητέρας της.


«Μετανιώνω για αυτό που έκανα. Τότε, νόμιζα ότι ήταν η λύση. Με κακομεταχειριζόταν, συνεχώς είχαμε βίαιους καβγάδες. Δε μου έδινε λεφτά. Με πίεζε και αντιδρούσε έντονα στη σχέση μου» αποκαλύπτει στην RealNews.


Κατά την απολογία της, υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο όταν η μητέρα που την έφερε στη ζωή, δέχθηκε 70 χτυπήματα με μαχαίρι. Μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της, επιμένουν ότι αυτός που την σκότωσε ήταν ο 16χρονος συγκατηγορούμενός τους.



 

«Έτρεμα όταν την άκουγα από το διπλανό δωμάτιο να ουρλιάζει. Δεν αντέδρασα, δεν έκανα τίποτα. Ήθελα να τελειώσει. Δε μπορούσα να την ακούω. Ο 16χρονος την σκότωσε, μείς δε μπορούσαμε να το κάνουμε. Από την ώρα που του το είπαμε, ρωτούσε συνεχώς πότε θα γίνει. Επέμενε να το κάνουμε, είχαμε ανταλλάξει και μηνύματα αλλά τα έχω σβήσει» υποστηρίζει η 15χρονη.


Ο 16χρονος φίλος του ζευγαριού λέει ότι δε συμμετείχε στη δολοφονία, ενώ παραδέχεται ότι ήταν στο χώρο και δεν κατήγγειλε το έγκλημα, ακολούθησε το ζευγάρι στη Σέρρες όμως αποφάσισε να παραδοθεί.


Ο συνήγορος υπεράσπισης της 15χρονης, ζήτησε να εξεταστεί το κορίτσι από ψυχίατρο, ενώ οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν πως και οι τρεις πρέπει να προφυλακιστούν μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.