Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν μάνα μου και δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω» λέει η 15χρονη

Τι είπε στους αστυνομικούς η κόρη του θύματος - Ο ρόλος του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και πώς φαίνεται να «παγίδευσε» τον 16χρονο Ελληνα ...





Τι είπε στους αστυνομικούς η κόρη του θύματος - Ο ρόλος του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και πώς φαίνεται να «παγίδευσε» τον 16χρονο Ελληνα συνεργό τους - Αγνωστο το ποιος από τους τρεις σκότωσε την άτυχη 50χρονη - Προθεσμία να απολογηθούν πήραν για την Πέμπτη η κόρη και ο 17χρονος φίλος της - Ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου

«Με κακομεταχειριζόταν. Η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη. Ήμουν ακραία απελπισμένη και έφθασα στο αμήν. Όμως δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω. Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω…». Με αυτά τα λόγια η 15χρονη έδωσε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών τη δική της εκδοχή των πραγμάτων για το άγριο έγκλημα με θύμα την 50χρονη μητέρα της.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, μετά και τα όσα υποστήριξε ο 17χρονος Ρουμάνος, περιμένουν την απολογία του 16χρονου που παραδόθηκε σήμερα το απόγευμα στο Λουτράκι προκειμένου να έχουν όλο το παζλ της φρικαλέας υπόθεσης.

«Του είπα να μας βοηθήσει και θα του δίναμε χρήματα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής του ανοίξαμε την πόρτα και η φίλη μου πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της μητέρας της και τότε εγώ του έδωσα την πεταλούδα γιατί δεν είχα τα κότσια να σκοτώσω. Την ακινητοποιήσαμε, εγώ της έβαλα στο πρόσωπο το μαξιλάρι και ο 16χρονος την μαχαίρωνε. Την δέσαμε μετά…» φέρεται να ισχυρίστηκε ο 17χρονος Ρουμάνος.

Μια εκδοχή που όμως δεν πείθει τους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που διακρίνουν πολλές αντιφάσεις στην περιγραφή του και το κυριότερό έλλειψη κινήτρου για μια τόσο ακραία πράξη από τον 16χρονο Έλληνα. Αυτό που τους κάνει εντύπωση είναι ότι όπως είπε «την έδεσαν με ιμάντες ενώ ήταν ήδη νεκρή» το οποίο όπως χαρακτηριστικά λένε, δεν έχει λογική.

Το πώς ακριβώς στήθηκε το σκηνικό και ποιος ήταν αυτός που κρατούσε την πεταλούδα και έσφαξε την 50χρονη θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες με την κατάθεση και του 16χρονου Έλληνα. Την ίδια ώρα, οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν σήμερα στην Ανακρίτρια Ανηλίκων. Τη μαθήτρια συνόδευε ο συνήγορος της Σπύρος Δημητρίου όπου πήρε προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί .

Φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία οδηγήθηκαν το απόγευμα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Μάλιστα, στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου, η οποία μόλις αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει.

Τόσο η 15χρονη όσο και ο 17χρονος ζήτησαν και έλαβαν από την ανακρίτρια προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι Αρχές εξέδωσαν σε βάρος και των δυο ένταλμα σύλληψης.

Τα δύο αγόρια, ο 17χρονος και ο 16χρονος, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η 15χρονη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.