Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ.... Παρασκευή… και 13 αύριο, με νέα μετρα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ... Τι ισχύει...

Μόνο δύο SMS και μία… βεβαίωση θα ισχύουν από τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και τις 05:00 το πρωί. Όλα τα νέα μέτρα εν μέσω του l...





Μόνο δύο SMS και μία… βεβαίωση θα ισχύουν από τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και τις 05:00 το πρωί. Όλα τα νέα μέτρα εν μέσω του lockdown κι ενώ όλα δείχνουν πως οι εικόνες της περασμένης άνοιξης απέχουν λιγότερο από όσο περιμέναμε. Τριπλό θλιβερό ρεκόρ με τον κορονοϊό την Πέμπτη.

Lockdown είχαμε την άνοιξη, lockdown… έχουμε ξανά από το Σάββατο, 07.11.2020, ωστόσο όσο ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, τόσο η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα κι έτσι από την Παρασκευή, 13.11.2020, θα έχουμε αυστηρότερους περιορισμούς στην δεύτερη αυτή περίοδο της καραντίνας

Τις ανακοινώσεις έκανε την Τετάρτη ο Νίκος Χαρδαλιάς, με το ωράριο από τις 21:00 το βράδυ ως και τις 05:00 το πρωί να γίνεται… απαγορευμένο και τα SMS στο 13033 για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να “ψαλιδίζονται” σημαντικά, σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η φρενήρης πορεία που διαγράφει ο κορονοϊός, ο οποίος το τελευταίο εικοσιτετράωρο έδωσε ένα τριπλό ρεκόρ με τα περισσότερα κρούσματα (3.316) τους περισσότερους νεκρούς (50) και τους περισσότερους διασωληνωμένους (310) από ποτέ.

Από την… Παρασκευή και 13, λοιπόν, τίθεται σε ισχύ το νέο μέτρο περιορισμών για τις ώρες που προαναφέραμε, ωστόσο, οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται για πολύ συγκεκριμένους λόγους μετά την απαγόρευση.

Πιο αναλυτικά:


– Πρώτον, με τον αριθμό 1 στο 13033 για σοβαρές περιπτώσεις υγείας.

– Δεύτερον, με τον αριθμό 6 στο 13033 για μικρή βόλτα κατοικίδιου, κοντά στο σπίτι και όχι για περπάτημα.

– Τρίτον, οι μετακινήσεις εργαζομένων μετά τις 21:00 μ.μ. θα επιτρέπονται με την ανάλογη βεβαίωση.
Τα… υπόλοιπα

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι τα περίπτερα θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και μετά τις 21:00 το βράδυ.

Τα delivery και τα take away, επίσης, θα επιτρέπονται σε όσους κυκλοφορούν εκείνες τις ώρες με αιτιολόγηση.

Επιπρόσθετα, τα σουπερμάρκετ αυτή την Κυριακή θα είναι κλειστά, όμως από τη Δευτέρα 16/11 θα λειτουργούν με νέο ωράριο και συγκεκριμένα έως τις 20:30μ.μ. και το Σάββατο έως τις 20:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.