Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αράχωβα: Όχι στα τεστ του ΕΟΔΥ το weekend, «γιατί θα φορτώσετε τους θετικούς εκδρομείς στη Βοιωτία»

slpressΑντιστάσεις συναντούν σε ορισμένους δήμους τα τεστ που πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για τον κορονοϊό. Σύμφωνα...

slpressΑντιστάσεις συναντούν σε ορισμένους δήμους τα τεστ που πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Αράχωβας αρνείται τα δειγματοληπτικά τεστ που προγραμμάτιζε να πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε παρατηρείται και αυξημένη κίνηση επισκεπτών.

Υπενθυμίζεται ότι η υρύτερη περιοχή της Bοιωτίας βρίσκεται στο «πορτοκαλί» Επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης και οι επιχειρηματίες δεν θέλουν να περάσει η περιφέρεια στο κόκκινο. Στη σημερινή έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ η Βοιωτία εμφάνισε 9 κρούσματα.

Όμως η Αράχωβα αποτελεί σημαντικό κέντρο χειμερινού τουρισμού και έχει πολλούς επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα. «Αν βρεθούν πολλοί εκδρομείς από άλλες περιοχές φορείς, παρότι έρχονται από όλη την Ελλάδα, θα φορτωθεί τα κρούσματα η Αράχωβα και η Βοιωτία», λένε οι ντόπιοι που ως επί το πλείστον ζουν από τον τουρισμό και την εστίαση.

To επιχείρημα είναι λογικό, αλλά από τον ΕΟΔΥ αντιτείνουν ότι και στο μετρό όλοι περαστικοί είναι, μα γίνονται τεστ που καταγράφονται στον κάθε σταθμό, ώστε να ξέρει ο κόσμος ότι εκεί παρατηρούνται πολλά κρουσματα, ώστε να προσέχει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.