Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουρές για τεστ λίγο πριν το lockdown στη Θεσσαλονίκη - Στο «κόκκινο» Ιωάννινα και Σέρρες, ετοιμάζεται η Αθήνα

  Μεγάλες ουρές για τα δωρεάν rapid test που θα διενεργεί καθόλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει σχηματιστεί από νω...

 


Μεγάλες ουρές για τα δωρεάν rapid test που θα διενεργεί καθόλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει σχηματιστεί από νωρίς στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Οι πολίτες συρρέουν κατά δεκάδες προκειμένου να εξεταστούν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ενόψει των αποφάσεων για την επιβολή lockdown στην πόλη καθώς παρουσιάζει βαρύ επιδημιολογικό φορτίο.

Στην πόλη βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά οτι «μας ανησυχεί πολύ» η Θεσσαλονίκη.


«Τα λύματα δείχνουν πως θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων και τις επόμενες ημέρες. Μας ανησυχεί η Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι δύσκολη και στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Λαμβάνονται παντού μέτρα για lockdown σε περιοχές που είναι 5 και 10 φορές χειρότερα από εμάς, για αυτό κι εμείς συζητούμε με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων» είπε ο κ. Αρκουμανέας σύμφωνα με τον οποίον συνολικά στην πόλη βρίσκονται 15 ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.