Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι παράνομοι μετανάστες «σέρνουν» την Αττική σε «lockdown»: Το 50% των κρουσμάτων και νοσηλευομένων είναι αλλοδαποί

Τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού είναι παράνομοι μετανάστες αλλά ο καθηγητής λοιμωξιολο...


Τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού είναι παράνομοι μετανάστες αλλά ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας μας λέει ότι «η Αθήνα δεν πάει καλά».

Κλασσική περίπτωση το γηροκομείο του Άγιου Παντελεήμονα το οποίο βρίσκεται... στον Άγιο Παντελεήμονα. Για όσους έχουν στοιχειώδεις γνώσεις της πραγματικότητας, ξέρουν πως σε αυτή την κάποτε αριστοκρατική περιοχή, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων είναι αλλοδαποί.

Επισκεπτόμενος το γηροκομείο στον Αγιο Παντελεήμονα όπου νωρίτερα εντοπίστηκαν 32 κρούσματα κορωνοϊού είπε: «Η Αθήνα δεν πάει καλά όσον αφορά την πανδημία. Είναι μια κατάσταση που δεν θέλουμε να την ξαναδούμε και, δυστυχώς, συνεχίζουμε να τη βλέπουμε».

Τις δε εικόνες συνωστισμού στον Ευαγγελισμό τις προκαλούν οι αλλοδαποί. Ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει το ότι έφεραν και εγκατέστησαν στην Αττική το ένα εκατομμύριο των παράνομων μεταναστών.

Η ελληνική οικονομία καταστρέφεται επειδή από το 2010 και μετά έβαλαν μια «νάρκη» παράνομων μεταναστών στα θεμέλια της, η οποία τώρα σκάει και είναι ερώτημα πως βγαίνει ο Τσιοδρας και λέει η Αττική μας ξέφυγε

Σας ξέφυγε κύριε Τσιόδρα γιατί εσείς τους φέρατε όλους αυτούς, εσείς είσαστε υπεύθυνοι που εγκαταστάθηκαν και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθήθηκαν.

Oι Έλληνες πολίτες μια χαρά τήρησαν κανόνες ασφαλείας και αποστάσεις. Άλλωστε δεν ζουν αυτοί στοιβαγμένοι (ακόμα τουλάχιστον γιατί με την φτωχοποίηση κανείς δεν ξέρει το μέλλον) 10 άτομα σε ένα δωμάτιο...

Οι ένοχοι είναι αλλού και είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να δοκιμαστεί το μοντέλο της Μαδρίτης. Να αποκλειστούν όλες αυτές οι περιοχές Κυψέλη, Πατήσια Άγιος Νικόλας, Σεπόλια, Κολωνός, Αχαρνών, Πατησίων γύρω από την Ομόνοια κ.λ.π.

Να κλείσει η πόλη αν θέλουμε να έχουμε αποτέλεσμα.

Την δική τους ανεπάρκεια θα την πληρώσει ο ελληνικός λαός και η ελληνική οικονομία.

Να θυμίσουμε ότι στα νοσοκομεία αναφοράς ακούγεται ότι έχουν ανέβει τα ποσοστά των αλλοδαπών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.