Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκρηξη κρουσμάτων κορονοιού στη Λέσβο - Kαι τρίτος Αστυνομικός θετικός στον ιό

Φουντώνει ξανά το κύμα της πανδημίας του κορονοϊού στη Λέσβο με διαφορετικά πλέον χαρακτηριστικά από αυτό τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβ...



Φουντώνει ξανά το κύμα της πανδημίας του κορονοϊού στη Λέσβο με διαφορετικά πλέον χαρακτηριστικά από αυτό τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Οι ειδικοί ζητούν την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τη νόσο ώστε να μην περάσει η νόσος στην Κοινότητα με ότι αυτό συνεπάγεται.


Το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα της νόσου στη Λέσβο. Εκτός από αυτό της εκπαιδευτικού από το 3ο Λύκειο εντοπίστηκε και τρίτος Αστυνομικός θετικός στον ιό. Πρόκειται για συνάδελφο των δυο κρουσμάτων που είχαν εντοπιστεί το περασμένο Σαββάτο. Ας σημειωθεί ότι ιχνηλατούνται τουλάχιστον 30 άτομα επαφές των παραπάνω Αστυνομικών ενώ στην Καλλονή έκλεισε για δυο μέρες και απολυμάνθηκε παιδικός σταθμός στο οποίο εργάζεται η γυναίκα ενός Αστυνομικού.

Επτά είναι τα κρούσματα μεταξύ των προσφύγων και μεταναστών. Σήμερα το μεσημέρι ελέγχθηκε και βρέθηκε θετικός με συμπτώματα της νόσου, Σομαλός που ζούσε στα βουνά από τις μέρες της φωτιάς στη Μόρια και «κατέβηκε» για να παραδοθεί.

Χθες είχαν βρεθεί θετικοί άλλοι πέντε αιτούντες άσυλο.

Ενώ σήμερα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και μια γυναίκα αιτούσα έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Και αυτή βρέθηκε θετική.

stonisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.