Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Kρίσιμες ώρες: Οι Αζέροι βομβαρδίζουν το Στεπανεκέρτ στο Ναγκόρνο Καραμπάχ - Ετοιμάζονται για την τελική έφοδο

Οι δυνάμεις του Καραμπάχ αναφέρουν πως ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν ετοιμάζεται για την τελική επίθεση στην πρωτεύουσά τους το Στεπανεκέρτ, τ...


Οι δυνάμεις του Καραμπάχ αναφέρουν πως ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν ετοιμάζεται για την τελική επίθεση στην πρωτεύουσά τους το Στεπανεκέρτ, το οποίο βομβαρδίζουν από το πρωί της Δευτέρας.

Βίντεο απεικονίζει τις κρίσιμες ώρες για τον αρμενικό θύλακα. Οι κάτοικοι κρύβονται σε υπόγεια.

«Η κατάσταση στη ζώνη σύγκρουσης στο Καραμπάχ ήταν σταθερή, αλλά τεταμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο εχθρός ετοιμάζεται να ξεκινήσει επίθεση», ανέφεραν οι αμυντικές δυνάμεις του Καραμπάχ.

Χθες την Κυριακή (04/10), οι Αρχές του Ναγκόρνο-Καραμπάχ ανέφεραν ότι κατέστρεψαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στην πόλη Γκάντζα του Αζερμπαϊτζάν, με το Μπακού να υποστηρίζει πως «οι βομβαρδισμοί που εξαπολύονται κατά του Αζερμπαϊτζάν από αρμενικά εδάφη επεκτείνουν τη ζώνη των μαχών».

Επίσης, αντικρουόμενες αναφορές δημοσιεύθηκαν σχετικά με την κατάσταση του Αραΐκ Χαρουτιουνιάν, του επικεφαλής της περιοχής του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, καθώς ο σύμβουλος του Αζέρου Προέδρου, Χικμέτ Χατζίγεφ, υποστήριξε ότι ο Χαρουτιουνιάν τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επίθεσης του στρατού του Αζερμπαϊτζάν, αλλά εκπρόσωπος του ίδιου του Χαρουτιουνιάν διέψευσε τους ισχυρισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.