Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ καρφώνουν τους τούρκους...!!! Έδωσαν φωτογραφίες με τουρκικά F-16 και CN-235 σε αεροδρόμιο του Αζερμπαϊτζάν!

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, οι ''New York Times'', ''κάρφωσαν'' τους Τούρκους με εικόνες...




Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, οι ''New York Times'', ''κάρφωσαν'' τους Τούρκους με εικόνες-ντοκουμέντο. Η Άγκυρα συστηματικά αρνείται ότι έχει στείλει δυνάμεις σε Αρτσάχ και Αζερμπαϊτζάν, όμως η πραγματικότητα άλλα δείχνει!

Δορυφορικές εικόνες που αναλύθηκαν από δημοσιογράφους της New York Times, αποκαλύπτουν την παρουσία τουλάχιστον δύο μαχητικών αεροσκαφών F-16 στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ganja στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις Artsakh πραγματοποίησαν καίριο χτύπημ στο αεροδρόμιο Ganja που βρίσκεται στο Αζερμπαϊτζάν

Ο πρόεδρος του Artsakh, Arayik Hauryunyan, διέταξε το χτύπημα στην Ganja, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να επιβεβαιώνουν ότι η αεροπορική βάση έχει ισοπεδωθεί Αργότερα το βράδυ της Κυριακής, ο Harutyunyan ανακοίνωσε ότι διέταξε τις δυνάμεις του Artsakh να σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ganja, προκειμένου να αποφευχθούν απώλειες αμάχων.

Ο Christiaan Triebert, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας New York Times Visual Investigations, σε μια σειρά από Tweets την Τετάρτη, αποκάλυψε τις δορυφορικές εικόνες με τα τουρκικά F16. ''Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τουρκικά F-16 στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ganja στο Αζερμπαϊτζάν. Τα μαχητικά αεροσκάφη ανήκουν στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, ενώ παράλληλα ανακαλύψαμε και ένα αεροσκάφος CN-235.''


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.