Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! Μ. Ε. Τζαμάν: «Απαγορεύουν τα τεστ DNA στην Τουρκία για να μην μάθουν ότι είναι Έλληνες, Αρμένιοι κ.α...»

  Σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν απαγορεύονται τα τεστ DNA, για να μη μάθουν οι «Τούρκοι» την πραγματική τους καταγωγή.   Ο «Τούρκος» παν...

 


Σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν απαγορεύονται τα τεστ DNA, για να μη μάθουν οι «Τούρκοι» την πραγματική τους καταγωγή.

 
Ο «Τούρκος» πανεπιστημιακός καθηγητής Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν, με ελληνική καταγωγή από την Κρήτη, ζει στον Καναδά, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:  

«Ο υπερ-εθνικισμός των Αζέρων είναι ένας ριζοσπαστικός αντι-Αρμενικός ρατσισμός. Οι ρίζες του είναι στην παντουρκική ρατσιστική νοοτροπία». «Οι Τούρκοι στην Ανατολία αφομοίωσαν συντριπτικά αυτόχθονες λαούς, όπως Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους, Καυκάσιους κ.λπ. »

Ο τυφλός ρατσισμός και ο εθνοτικός εθνικισμός είναι δηλητήρια». 

 «Στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η μετατροπή των χριστιανών σε μουσουλμάνους ονομάστηκε τούρκεμα (σ.σ. εκτουρκισμός). »Ο όρος Τούρκος ήταν συνώνυμος του μουσουλμάνου για αιώνες (μέχρι τον 20ο αιώνα). »Οι νέοι προσήλυτοι αφομοιώθηκαν και γλωσσικά. Με αυτόν τον τρόπο η τουρκο-μουσουλμανική κουλτούρα έγινε κυρίαρχη». «Η υπογράμμιση αυτών των γεγονότων θεωρείται η μεγαλύτερη προδοσία και στις δύο τουρκικές χώρες. »

Στην Τουρκία, απαγορεύονται τα τεστ καταγωγής DNA. 

 »Η τουρκική κυβέρνηση δεν ανοίγει τα οθωμανικά ληξιαρχικά αρχεία για να διατηρήσει την εικόνα ενός εθνικά ομοιογενούς έθνους». 

 Τέλος αναφέρει ότι πολλοί κατακτημένοι εξισλαμίζονταν και εκουρκίζονταν για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους, τις ζωές τους και τις περιουσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.