Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΙΚΟ... Η Καναδική «Bombardier» αναστέλλει τις πωλήσεις κινητήρων drone στην Τουρκία!

Η καναδική εταιρεία Bombardier Recreational Products (BRP) ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προμήθεια κινητήρων ATS σε «χώρες με ασαφή χρήση»....


Η καναδική εταιρεία Bombardier Recreational Products (BRP) ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προμήθεια κινητήρων ATS σε «χώρες με ασαφή χρήση».

Η «Bombardier» αναφέρει ότι έχει αναστείλει την παράδοση κινητήρων drone σε «χώρες με ασαφή χρήση», μετά τις αναφορές ότι ορισμένοι από αυτούς τους κινητήρες χρησιμοποιούνται σε τουρκικά οπλισμένα drone που χρησιμοποιήθηκαν από το Αζερμπαϊτζάν εναντίον των αρμενικών δυνάμεων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Η εταιρεία με έδρα το Κεμπέκ - πιο γνωστή για τα χιονοπέδιλα Ski-Doo και Lynx - δήλωσε ότι έγινε γνωστό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι ορισμένοι από τους κινητήρες αεροσκαφών αναψυχής που παράγονται από την αυστριακή θυγατρική της, Rotax, χρησιμοποιούνται σε τουρκικά εναέρια μη επανδρωμένα οχήματα Bayraktar TB2 (UAV).

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της BRP, Martin Langelier, δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει διεξοδικές έρευνες όταν ενημερώθηκε, ενώ ανεστάλησαν, όπως επεσήμανε, η προμήθεια κινητήρων drone σε «χώρες με ασαφείς χρήσεις».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι όλοι οι κινητήρες που κατασκευάζει η Rotax στην Αυστρία είναι πιστοποιημένοι μόνο για την μη στρατιωτική χρήση τους.
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.