Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Πολεμική δήλωση Ομέρ Τσελίκ για Ελλάδα: «Θα τους απαντήσουμε στο πεδίο της μάχης» !

Ο (εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ) Ομέρ Τσελίκ αναφερόμενος στην ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο δήλωσε πως “Εμείς κάνουμε έρευνα εντός της υφ...


Ο (εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ) Ομέρ Τσελίκ αναφερόμενος στην ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο δήλωσε πως “Εμείς κάνουμε έρευνα εντός της υφαλοκρηπίδας μας. Σε μία περιοχή που βρίσκεται 600 km απόσταση από την Ελλάδα” και απαντώντας στην κριτική που γίνεται από κάποιες χώρες της Ευρώπης προς την Τουρκία, δήλωσε πως κάποιες δηλώσεις που έγιναν είναι σαν ανακοινώσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Τσελίκ είπε πως “Δεν πρόκειται να επιτευχθεί τίποτε με εκφοβισμούς και επιβολές. Επιθυμούμε να λύσουμε όλα τα θέματα στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο μέσω διπλωματίας, αλλά σε αυτούς που εκμεταλλεύονται την διπλωματία για να συστήσουν μία σειρά από σχήματα ενάντια στην Τουρκία, θα τους απαντήσουμε στο πεδίο της μάχης. 

Αυτοί οι οποίοι δηλώνουν πως “Η Τουρκία είναι η πλευρά που αυξάνει την ένταση στην περιοχή”, όλοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα κάνει προβοκάτσιες. Και μιλάνε έτσι λόγω αλληλεγγύης της γειτονιάς”.
………..

Ο Ομέρ Τσελίκ αναφερόμενος στο άνοιγμα των Βαρωσίων είπε το εξής : ” Στηρίζουμε την κυβέρνηση της KKTC. Η περιοχή εκεί ανήκει στους Τουρκοκύπριους. Άλλος δεν έχει δικαίωμα να επέμβει. Απέναντι στις παραπλανητικές δηλώσεις της ελληνοκυπριακής κυβέρνησης θα είναι ωφέλιμο να γίνονται εκτιμήσεις, σύμφωνα όχι με τις δηλώσεις του ελληνοκυπριακού τομέα αλλά σύμφωνα με την πραγματικότητα που υπάρχει στο νησί”.
……….

https://www.sondakika.com-https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.