Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφου οι λαθρομετανάστες έχουν ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ... Βάζουν τους σεισμόπληκτους Έλληνες στη Σάμο να κοιμηθούν σε σκηνές!

Οι κάτοικοι του νησιού θα διανυκτερεύσουν οι περισσότεροι έξω από τα σπίτια τους και μακρυά από τις περιοχές που έχουν κριθεί επικίνδυνες κα...




Οι κάτοικοι του νησιού θα διανυκτερεύσουν οι περισσότεροι έξω από τα σπίτια τους και μακρυά από τις περιοχές που έχουν κριθεί επικίνδυνες καθώς υπάρχουν πολλά παλιά κτίσματα που έχουν υποστεί ζημιές και μπορεί να καταρρεύσουν με έναν ισχυρό μετασεισμό.

Χαρακτηριστικό είναι και το μήνυμα των Αρχών από μεγάφωνο που υποδεικνύει στους κατοίκους να μείνουν μακριά από τα σπίτια τους μέχρι να εκτονωθεί το φαινόμενο.

Για το λόγο αυτό έχουν στηθεί σκηνές προκειμένου να μπορέσουν να διανυκτερεύσουν εκεί οι κάτοικοι.

Το πιθανότερο είναι από αυρίο αυτές οι σκηνές να πολλαπλασιαστούν αφού πολλά από τα σπίτια του νησιού είναι ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΣΗΜΑ...!!!

Βέβαια για κοντέϊνερ ούτε λόγος να γίνεται αφού τα έκαψαν όλα οι λαθρομετενάστες όο το τελευταίο διάστημα!

Την ίδια στιγμή πολλοί από τους καταστηματάρχες στην παραλιακή ζώνη -μετά το πλίατσικο απο τους λαθρομετενάστες, θα διανυκτερεύσουν μέσα στα καταστήματά τους, καθώς πολλά από αυτά έχουν γεμίσει νερά από το τσουνάμι που ακολούθησε τον σεισμό και δεν μπορούν να τα ασφαλίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.