Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Απελάστε τους λαθρομετανάστες, κόψτε τα επιδόματα». Διαμαρτυρία Νοτιοαφρικανών(!) μπροστά στην πρεσβεία της Νιγηρίας

redskywarningΟμάδα θυμωμένων Νοτιοαφρικανών διαδηλωτών έκανε πορεία προς την πρεσβεία της Νιγηρίας στην Πρετόρια απαιτώντας τον τερματ...

redskywarningΟμάδα θυμωμένων Νοτιοαφρικανών διαδηλωτών έκανε πορεία προς την πρεσβεία της Νιγηρίας στην Πρετόρια απαιτώντας τον τερματισμό της εισροής Νιγηριανών μεταναστών στην πιο βιομηχανική οικονομία της Αφρικής και την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.



Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, που βάδισαν με ένα πανό που έλεγε #PutSouthAfricanFirst, (Βάλτε Πρώτα τη Νότια Αφρική) η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής απέτυχε να βάλει τη χώρα πάνω από όλα, επομένως, ζητούν την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών και την ανάκληση των επιδομάτων και άλλων κρατικών παροχών.

Η ομάδα, μαζί με άλλες ομάδες όπως η “South Africa First” και η “Only One SA” (Μόνο Μία Νότια Αφρική), παρέδωσαν ένα μνημόνιο αιτημάτων στην Πρεσβεία της Νιγηρίας.


Ο Nandi Gachwari της “Action for change” (Δράση για αλλαγή) είπε ότι τα αιτήματά τους ήταν σαφή

«Απαιτούμε τον τερματισμό της εμπορίας ανθρώπων στην Πραιτώρια και, γενικά, στη Νότια Αφρική, την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, το ξεσκέπασμα της διαφθοράς στις διαδικασίες του υπουργείου εσωτερικών που παρέχει υπηκοότητα σε ανεπιθύμητους αλλοδαπούς».


Ο Ύπατος Αρμοστής της Νιγηρίας στη Νότια Αφρική, Kabiru Bala, δήλωσε ότι αποδέχθηκε το μνημόνιο, αλλά θεωρεί ότι είναι άδικο να κατηγορούνται μόνο οι Νιγηριανοί για τα κοινωνικά και οικονομικά δεινά της Νότιας Αφρικής.


ΚΟ / πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.