Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έχω εφιάλτες» λέει η μία από τις δύο «αφέντρες» που συνελήφθησαν να γυρίζουν πορνό με ιερέα σε ναό

Η «Αυτοκράτειρα Μινγκ» έχει ήδη συγκεντρώσει 10.000 από δωρεές υποστηρικτών της στη σελίδα GoFundMe Μία από τις δύο «αφέντρες» που συνελήφθ...






Η «Αυτοκράτειρα Μινγκ» έχει ήδη συγκεντρώσει 10.000 από δωρεές υποστηρικτών της στη σελίδα GoFundMe

Μία από τις δύο «αφέντρες» που συνελήφθησαν να γυρίζουν ερωτικό βίντεο σαδομαζοχιστικής θεματολογίας μαζί με έναν καθολικό ιερέα σε ναό της Λουιζιάνα αποκάλυψε ότι υποφέρει από έντονο άγχος λόγω του περιστατικού, ότι βλέπει εφιάλτες και παθαινει κρίσεις πανικού.

Η 23χρονη Μελίσα Τσεγκ (γνωστή και ως «Αυτοκράτειρα Τσενγκ» στους υποτακτικούς της), μαζί με την 41χρονη Μίντι Ντίξον (aka Lady Vi) επιμένουν ότι είναι αθώες για την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, δεδομένου ότι η συνεύρεση έλαβε χώρα ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες, σε ιδιωτικό χώρο και σε ώρα που ο ναός ήταν κλειστός για το κοινό.

Για τις δύο επαγγελματίες dominatrix που βγάζουν το ψωμί τους φέρνοντας άνδρες και γυναίκες στα γόνατά τους, ο μόνος υπεύθυνος για αυτό το μπλέξιμο και για τα όσα τραβάνε είναι ο αδιάκριτος άνδρας που τρύπωσε στον προαύλιο χώρο του ναού των Αγίων Πέτρου και Παύλου στις 30 Σεπτεμβρίου και κρυφοκοίταξε στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να γίνει μάρτυρας της... «ανίερης τριάδας και να καλέσει την αστυνομία.

«Έχω εφιάλτες»

Η νεαρότερη από τις δύο «αφέντρες» δημιούργησε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα GoFundMe, μέσω του οποίου ζητά δωρεές προκειμένου να καλύψει τα δικαστικά έξοδά της, αλλά και να μπορέσει να απέχει ένα διάστημα από τη δουλειά όντας «τραυματισμένη ψυχολογικά» από το περιστατικό.

Όπως γράφει η ίδια στον λογαριασμό της, που έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 10.000 δολάρια, «το γεγονός ότι διασύρεται για τις πράξεις της είναι αποκρουστικό». «Κατανοώ ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορρεί να είναι ταραγμένοι για ό,τι συνέβη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η συμπεριφορά μου ήταν παράνομη ή εγκληματική με οποιονδήποτε τρόπο. Ζητώ από οποιονδήποτε θέλει να με κρίνει να διοχετεύσει αλλού την ενέργειά του. Προκειμένου να βγω από αυτήν την περιπέτεια δυνατή και υγιής πρέπει να απέχω ένα διάστημα από τη δουλειά και από τα social media, αφού η δημοσιότητα έχει κυριεύσει σε αυτή τη φάση τη ζωή μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί έτσι τη ζωή μου, να όμως που συνέβη», αναφέρει η νεαρή Τσενγκ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.