Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ενδοτουρκική κρίση... Διαλύεται η κυβέρνηση στα Κατεχόμενα μετά το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου

    Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Κατεχόμενη Κύπρο προκάλεσε η κοινή απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του τουρκοκ...

   


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Κατεχόμενη Κύπρο προκάλεσε η κοινή απόφαση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του τουρκοκύπριου «εκλεκτού» του, ψευδοπρωθυπουργού Ερσίν Τατάρ για άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων την Πέμπτη.

Ο λεγόμενος αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών των κατεχομένων και επίσης υποψήφιος για τις εκλογές Κουντρέτ Οζερσάι αποχώρησε από την λεγόμενη κυβέρνηση, αναφέροντας ότι δεν ενημερώθηκε προηγουμένως για την απόφαση.

Το Κόμμα του Λαού αποφάσισε την απόσυρσή του, με 36 ψήφους υπέρ και πέντε κατά, μετά την ανακοίνωση για άνοιγμα της παραλίας της Αμμοχώστου.

Νωρίτερα ο ίδιος ο Οζερσάι είχε προβεί σε έντονες δηλώσεις εναντίον του Τατάρ, λέγοντας ότι αυτό που ανακοινώθηκε «δεν είναι άνοιγμα του Βαρωσιού αλλά δηλώσεις για το Βαρώσι» και υπέδειξε ότι δεν υπάρχει απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» για αλλαγή του καθεστώτος της περίκλειστης πόλης.

Πυρά δέχτηκε ο Τατάρ και από τον ανεξάρτητου υποψήφιο «πρόεδρο» Σερντάρ Ντενκτάς: «Ο Ερσίν Τατάρ έχει γίνει γελοίος, καθώς πίστεψε το ψέμα ότι ανοίξαμε το Βαρώσι», ήταν η αντίδρασή του.

Σε ανάρτησή του ο Ντενκτάς ανέφερε ότι με τη δήλωση για άνοιγμα μέρους του Βαρωσίου, ο Ερσίν Τατάρ, αντί να φροντίσει για το συμφέρον του «λαού», έχει γίνει γελοίος στα μάτια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.