Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο Πεντάγωνο υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος! Συνάντηση με Παναγιωτόπουλο

Πριν από λίγο τελείωσε η συνάντηση του ΥΕΘΑ, Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, με τον Αμερικανό αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Κλαρκ Κούπε...



Πριν από λίγο τελείωσε η συνάντηση του ΥΕΘΑ, Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, με τον Αμερικανό αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Κλαρκ Κούπερ και τον Τζέφρι Πάιατ.

Εν μέσω συνεχιζόμενων προκλήσεων από την Άγκυρα η Αθήνα εντείνει τις διπλωματικές επαφές της. Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Πομπέο, ήταν η σειρά του βοηθού Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κλαρκ Κούπερ.

Ο κ. Κούπερ συνοδευόταν από τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ και αριθμό Αμερικανών αξιωματούχων σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Καλωσόρισες στην Ελλάδα βοηθέ υπουργέ Εξωτερικών Κούπερ! Ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί σου για να οικοδομήσουμε πάνω στην τρομερή πρόοδο που έφερε η ιστορική επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα, ώστε να επιταχύνουμε την στρατιωτική σχέση (Ελλάδος – ΗΠΑ) που είναι μεταξύ των ισχυρότερων στην Ευρώπη» έγραψε νωρίτερα στο Twitter, ο Αμερικανός Πρέσβης, αναρτώντας μια φωτογραφία του με τον Κούπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.