Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο ισλαμιστής που αποκεφάλισε τον Γάλλο καθηγητή φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ»...!!!

Τα σκίτσα του Μωάμεθ που δημοσιεύτηκαν στο σατιρικό περιοδικό Σαρλί Εμπντό πιθανό κίνητρο της επίθεσης Νεαρός ηλικίας 18 ετών ήταν, σύμφωνα ...




Τα σκίτσα του Μωάμεθ που δημοσιεύτηκαν στο σατιρικό περιοδικό Σαρλί Εμπντό πιθανό κίνητρο της επίθεσης

Νεαρός ηλικίας 18 ετών ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο προάστιο του Παρισιού Κονφλάν-Σεντ-Ονορίν (Yvelines), ο οποίος αποκεφάλισε τον Γάλλο καθηγητή Ιστορίας, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ».

Όπως μετέδωσε το βράδυ της Παρασκευής το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV, ο νεαρός είχε γεννηθεί στη Μόσχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της φονικής επίθεσης τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρες αστυνομικών στην κοντινή πόλη Ερανί, στην περιφέρεια Βαλ Ντ' Ουάζ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική εισαγγελία (Pnat) η οποία στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για «ανθρωποκτονία που σχετίζεται με τρομοκρατική επιχείρηση» και «σύσταση εγκληματικής, τρομοκρατικής συμμορίας».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος απείλησε με το όπλο του τους αστυνομικούς, πριν οι τελευταίοι ανοίξουν πυρ και τον τραυματίσουν.

Πηγές της γαλλικής αστυνομίας, ανέφεραν ότι ο δράστης φέρεται να φορούσε γιλέκο, το οποίο θα μπορούσε να φέρει εκρηκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.