Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ...!!! Στην χτυπημένη Σάμο... Λαθρομετενάστες κάνουν πλιάτσικο σε σπίτια και μαγαζιά που έχουν εγκαταλείψει οι έντρομοι κάτοικοι...!!!

Την οργή των κατοίκων μετά από το τρομακτικό γεγονός που συνέβη σήμερα, με τον ισχυρό σεισμό στο νησί της Σάμου, έχουν προκαλέσει σύμφωνα μ...





Την οργή των κατοίκων μετά από το τρομακτικό γεγονός που συνέβη σήμερα, με τον ισχυρό σεισμό στο νησί της Σάμου, έχουν προκαλέσει σύμφωνα με σοβαρότατες καταγγελίες κατοίκων, ομάδες μεταναστών που αμέσως μετά την τραγωδία του σεισμού επιδόθηκαν σε πλιάτσικο κατά καταστημάτων.

Τι συνέβη εκεί με τα μαγαζιά, όπως περιγράφουν κάτοικοι στα «Τουρκικά Νέα».

Τι συνέβη εκεί με τα μαγαζιά;

-Με το που έγινε το τσουνάμι και μπήκε το νερό στα μαγαζιά, κατεβήκαν κάποιοι από το ΚΥΤ και άρπαζαν από τα μαγαζιά, αλεύρια, μπισκότα, σοκολάτες, μήλα, αγγούρια και γενικά ότι μπορούσε ο καθένας.

Πόσα άτομα κατέβηκαν;

Εγώ είδα 5-6 ομάδες των 2-3 ατόμων που τους κυνηγούσε η αστυνομία, το λιμενικό κλπ και αυτοί έμπαιναν στο ένα στενό και έβγαιναν από το άλλο. Είδα δύο καταστηματάρχες που σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας τους έλεγαν "Κάνετε κάτι επιτέλους , μας κλέβουν. Εδώ ρε συ ο κόσμος του έδωσε ψωμί και νερό και αυτοί τους το επιστρέφουν με κλοπές".

Το περιστατικό με το πλιάτσικο σε σπίτια και μαγαζιά επιβεβαιώνεται και από ρεπόρτερ της ΕΡΤ, στη Σάμο, ο οποίος κάνει λόγο για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.