Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΗΚΕ νέα παρέλαση λαθρομετεναστών το Σάββατο στην Αθήνα...!!! ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ανοχή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη...!!!

   Η κυβέρνηση έχει παραδώσει την Αθήνα στους αλλοδαπούς, καθώς τους επιτρέπει να κάνουν συνεχώς πορείες και διαμαρτυρίες, ενώ οι πολίτες π...

  


Η κυβέρνηση έχει παραδώσει την Αθήνα στους αλλοδαπούς, καθώς τους επιτρέπει να κάνουν συνεχώς πορείες και διαμαρτυρίες, ενώ οι πολίτες που θέλησαν να καταθέσουν απλά ένα στεφάνι την 28η Οκτωβρίου συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες!



Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα αλλοδαπών - κυρίως με καταγωγή από το Ιράκ- που απαιτούσαν άδειες παραμονής, το ΚΕΕΡΦΑ μαζί με την Νιγηριανή Διασπορά διοργανώνουν νέα συγκέντρωση το Σάββατο 31/10 στην πλατεία Βικτωρίας, αυτή τη φορά με Νιγηριανούς που διαμαρτύρονται για την πολιτική κατάσταση στη Νιγηρία!

Η κυβέρνηση και ο Δήμος της Αθήνας φαίνεται πως εφαρμόζουν τον νόμο για τις συγκεντρώσεις επιλεκτικά καθώς είτε δίνει άδεια είτε ανέχεται τις συγκεντρώσεις αλλοδαπών, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας φαίνεται να έχουν περισσότερα προνόμια από τους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.