Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρίνιο: Μπροστά στα μάτια των παιδιών του μαχαίρωσε τις δύο γυναίκες - Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του άνδρα, που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες, το π...




Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του άνδρα, που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες, το πρωί της Κυριακής στο Αγρίνιο. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγο, τα παιδιά του και τρεις ακόμη γυναίκες (δύο ενήλικες και μία ανήλικη), που είναι γνωστές της συζύγου του. Για άγνωστο λόγο, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την μία από τις δύο γυναίκες και την 16χρονη κόρη της.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της 'Αμεσης Δράσης Αγρινίου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα, ενώ βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Η μητέρα και η κόρη της, που τραυματίστηκαν, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύονται.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του άνδρα, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο σπαθιά και δύο πτυσσόμενα μαχαίρια.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.