Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...!!! Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κυκλοφορεί ο «δράκος» των Ιωαννίνων... Του αναγνώρισαν ελαφρυντικά...!!!

Ο νεαρός εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών...

Ο νεαρός εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και εκεί εξαπέλυε τις επιθέσεις του προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους

Τρία χρόνια μετά τη σύλληψή του, ο 28χρονος Έλληνας που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην πόλη των Ιωαννίνων με σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος 18 νεαρών γυναικών καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος!

Η δίκη έγινε στην Πρέβεζα και ο νεαρός «δράκος» κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε.

Όμως, το δικαστήριο του αναγνώρισε ελαφρυντικά και έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα. Όπως ήταν επόμενο, αυτό δεν άρεσε στα θύματά του που παραβρέθηκαν στην δίκη και κατέθεσαν εναντίον του.

Ο νεαρός εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και εκεί εξαπέλυε τις επιθέσεις του προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους. Ένα από τα θύματα ήταν μία ανήλικη μαθήτρια, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

Μετά από πολλές καταγγελίες, ο 25χρονος –τότε- σάτυρος συνελήφθη από την Ασφάλεια και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων στις 9 Οκτωβρίου του 2017. Μάλιστα, αναγνωρίστηκε άμεσα από 14 κοπέλες, ενώ άλλες τέσσερις κατέθεσαν σε βάρος αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.