Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χριστίνα Σούζη: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και το έκαναν άνω - κάτω

Τι είπε η γνωστή μετεωρολόγος για την περιπέτειά της Σοκ έπαθε η Χριστίνα Σούζη όταν μπήκε στο σπίτι της και διαπίστωσε πως είχε πέσει θύ...




Τι είπε η γνωστή μετεωρολόγος για την περιπέτειά της
Σοκ έπαθε η Χριστίνα Σούζη όταν μπήκε στο σπίτι της και διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα διαρρηκτών. Μάλιστα οι δράστες είχαν κάνει την οικία της άνω κάτω. Η γνωστή μετεωρολόγος περιέγραψε όσα αντίκρυσε επιστρέφοντας στο σπίτι της.

«Μου πήραν 120 ευρώ. Γυρίσαμε από διήμερο εκτός Αττικής και βρήκα το σπίτι μου άνω κάτω. Διέρρηξαν την πόρτα πιθανότατα με μαγνήτη». Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» πως αδίστακτοι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι χθες το απόγευμα, το έκαναν «άνω-κάτω» και στη συνέχεια έγιναν...καπνός αφού άρπαξαν 120 ευρώ.

«Βρήκα το σπίτι μου χάλια. Είναι ένας πραγματικός εφιάλτης αυτό που συνέβη. Θα πρέπει να ήξεραν ότι φεύγω. Θα είχαν ακούσει μάλλον που το είπα το πρωί της Παρασκευής στις εκπομπές του ΣΚΑΙ ότι θα πάω τριήμερο», είπε η πασίγνωστη μετεωρολόγος.

«Στο σπίτι έπιασαν τα πάντα και τα έκαναν χαλια. Θα ενημερώσω την αστυνομία. Η πόρτα ανοίχτηκε πανεύκολα. Ήξεραν τι έκαναν. Δεν μπήκαν σε κανένα άλλο διαμέρισμα στην πολυκατοικία μου», συνέχισε η κυρία Σούζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.