Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προέλαση των δυνάμεων του Αρτσάχ - Καίγονται μέσα στα τανκ οι Αζέροι ...!!

Οι δυνάμεις του Αρτσάχ κατέστρεψαν μεγάλη βάση ανεφοδιασμού καυσίμων των Αζέρων Τεράστιες επιτυχίες σημειώνουν οι δυνάμεις του Αρτσάχ εδώ ...


Οι δυνάμεις του Αρτσάχ κατέστρεψαν μεγάλη βάση ανεφοδιασμού καυσίμων των Αζέρων

Τεράστιες επιτυχίες σημειώνουν οι δυνάμεις του Αρτσάχ εδώ και αρκετές ώρες. Εδάφη που είχαν χαθεί κατά τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκονται ξανά στα χέρια των Αρμενίων.

Όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο και εικόνες που σας παραθέτουμε, οι δυνάμεις του Αρτσάχ ''τίναξαν'' στον αέρα τους Αζέρους, στήνοντάς τους παγίδα.

Μάλιστα η εκπρόσωπος του Αρμενικού ΥΠΑΜ έγραψε σε ποστάρισμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ''Αζέροι καλώς ήλθατε στην κόλαση.''

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι Αζέροι προσπάθησαν να διεισδύσουν από νοτιοανατολικά (κόντα στο Τζαμπραήλ), αλλά οι μονάδες του Στρατού Άμυνας του Αρτσάχ τους απώθησαν με στοχευμένα πυρά.''''Στις 06:30 το πρωί, μετά από μια άλλη επίθεση με χειροβομβίδες, αφήνοντας στο πεδίο της μάχης 60 θύματα, καθώς και 22 μονάδες καταστραμμένων οχημάτων, τεχνικής, και εξοπλισμού, ο εχθρός αναγκάστηκε να δραπετεύσει πανικοβλημένος.

Σύμφωνα με την Στεπανιάν, στη νοτιοανατολική κατεύθυνση με στοχευμένα πυρά οι ΕΔ του Αρτσάχ κατέστρεψαν την μεγάλη βάση καυσίμων του εχθρού. Η Στεπάνιαν σημείωσε ότι το βίντεο θα δημοσιευθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.