Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΗΤΗΣ... «Αφέντρα» πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με άνδρα-«σκύλο» στα τέσσερα και με λουρί

Η 21χρονη Mistress Lark, διάσημη φυσιογνωμία στην κοινότητα BDSM, παραδέχεται ότι «το δημόσιο παιχνίδι της κυριαρχίας/υποταγής είναι κάπως ...





Η 21χρονη Mistress Lark, διάσημη φυσιογνωμία στην κοινότητα BDSM, παραδέχεται ότι «το δημόσιο παιχνίδι της κυριαρχίας/υποταγής είναι κάπως παράξενο»



Εντύπωση παγκοσμίως προκάλεσε μια ασυνήθιστη σκηνή -ασυνήθιστη, βεβαίως, για όσους δεν είναι μυημένοι στον σαδομαζοχιστικό τρόπο ζωής. Εν πάση περιπτώσει, το Twitter βούιξε με χιλιάδες σχόλια και αναδημοσιεύσεις μιας φωτογραφίας στην οποία απεικονιζόταν ένα ζευγάρι ατόμων με γούστα BDSM.


Η Mistress Lark, μια διάσημη «αφέντρα» εισήλθε σε σούπερ μάρκετ της εκλεκτής αλυσίδας παντοπωλείων Erewhon του Λος Άντζελες ακολουθούμενη από τον υποτακτικό της, δεμένο με λουρί, μασκοφορεμένο με το χαρακτηριστικό κάλυμμα προσώπου που παραπέμπει σε σαδομαζοχιστικό ερωτικό παιχνίδι ρόλων και, φυσικά, στα τέσσερα σαν πιστό κατοικίδιο.

Όπως και να' χει, όμως, τηρούνταν τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19, εφόσον η κυριαρχική κυρία και το ανθρωπο-σκυλάκι της φορούσαν μάσκα.

Η Mistress Lark είναι μία από τις εξέχουσες φυσιογνωμίες στην κοινότητα BDSM, καθώς τυγχάνει καλλιτέχνις και ιδιοκτήτρια δισκογραφικής εταιρείας.
Όπως εξήγησε σε ερωτήσεις κάποιων δημοσιογράφων οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για μια γνωριμία με τον κόσμο της Mistress Lark, «Ήθελα να πάρω έναν χυμό, γι' αυτό μπήκα στο Erewhon. Ήμουν έξω, μαζί με τον υποτακτικό μου και μερικούς φίλους. Γυρίζαμε βίντεο, ψωνίζαμε κ.λπ. Σταματήσαμε στο σούπερ-μάρκετ, υπήρχαν πολλές κάμερες και τραβήξαμε την προσοχή του κόσμου, αλλά οι άντρες της ιδιωτικής φύλαξης του μαγαζιού μάς επέτρεψαν την είσοδο. Εν τέλει μάς ζήτησαν να αποχωρήσουμε -αφού όμως πληρώσουμε για το καλάθι μας που το είχαμε γεμίσει με πανάκριβα πράγματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.